NAGRADNA IGRA AS ZA 3000 EUR

Še dober teden dni in se vidimo na finalnem dogodku Moje olimpijske norme v Ljubljani.

Če še niste prijavljeni … prijava je potrebna, zato kliknite na na meni prijava in se registrirajte.

Za vzpodbudo pri teku tudi v prihodnje, pa vam Adriatic Slovenica, veliki sponzor OKS, na finalni prireditvi v Ljubljani podarja priročno športno darilo – tekaško torbico, ki čaka na 5 srečnežev. Ob tem vas Adriatic Slovenica, veliki sponzor OKS, vabi tudi k sodelovanju v nagradni igri AS.

Sodelujte v nagradni igri AS za 3.000 EUR!

Adriatic Slovenica, poleg podpore slovenskim olimpijcem, skrbi in podpira tudi vse rekreativne športnike. Žal nam pot do uspeha včasih otežujejo različne poškodbe. V takem primeru si vsi želimo, da bi bil čas okrevanja in prisilni počitek čim krajši, vendar velikokrat dolgo traja že to, da pridemo do pregleda pri specialistu in diagnoze.

Ste kdaj čakali na fizioterapijo, magnetno resonanco ali pregled pri specialistu oz. poznate koga, ki je? Zanimajo nas vaše izkušnje. Sodelujte v nagradni igri AS o čakalnih dobah in z malo sreče osvojite glavno nagrado. Osvojite 3.000 €!

Naj zaključimo z mislijo Deana Karnazasa, ameriškega ultramaratonskega tekača in zagovornika zdravega in aktivnega življenja: “Tek me je naučil, da je slediti strasti pomembnejše od strasti same. V nekaj se globoko in z iskreno srčnostjo potopite – nenehno se izboljšujte, nikdar ne odnehajte … To je izpolnitev. To je uspeh.”