Dosežena še ena olimpijska norma za RIO 2016

V soboto, 18. junija 2016, projekt Moja olimpijska norma dobil svoj epilog. Po osemtedenskem obdobju priprav in treningov, ki so sledili uvodnemu testiranju telesne pripravljenosti s Cooperjevim testom, ste nekateri odnehali, več kot petsto pa vas je vztrajalo.

Ponosni smo na vse. Vse tiste, ki ste se premaknili iz svoje cone udobja in smo vas vsaj enkrat spodbudili k temu, da si nadenete športne copate. Na vse tiste, ki ste se trudili ujeti zastavljeno olimpijsko normo, a se vam je ta izmuznila pod nogami. In, seveda, na vse tiste, ki ste svojo normo ujeli ali jo celo presegli. Čestitamo vam in hvaležni smo, da ste bili del te zgodbe. Upamo, da ste z njo na lastni koži občutili vsaj odtenek tega, s čimer se športniki vsakodnevno soočajo. Odrekanje, treningi, predvsem pa užitek in veselje, ko dosežete zastavljene cilje. Ter dobro počutje, ki ga s seboj prinaša redno udejstvovanje s športom.

Nekatere od sodelujočih smo nagradili. Če ste med srečneži, ki smo jih izžrebali po zaključku današnjih Cooperjevih testiranj, vas bomo o tem obvestili prek elektronske pošte. Nagrajenci so:

Uradna navijaška majica RIO

Pia Bedene, Nataša Rojšek, Anže Vodlan

Uradna navijaška kapa RIO

Branko Habjan, Matko Josipovič, Žiga Kobe, Jure Kejžar, Dušan Naglič

Uradna brisača RIO

Jakob Mamič, Gregor Pirih, Anita Gorše, Sebastjan Šuštar, Maja Markovič

Vožnja z vlakom s slovenskimi olimpijci v Koper na predstavitev Team Slovenia

Maša Perpar, Marjana Sekulič, Gregor Mišmaš, Veso Stojanov, Darja Bergant, Špela Novak, Matej Trpin, Jurij Zidar, Teja Zupan, Vesna Habinc

Glavno nagrado za osvojeno olimpijsko normo in s tem pot v Rio de Janeiro na ogled olimpijskih iger pa je prejel Bogomil Bedene!

Čestitke vsem! Ohranjajte svojo normo še naprej. Naj postane šport del vašega vsakdana. Se vidimo kmalu!