#mojanorma tudi na aplikaciji Team Slovenia

»Čutim tvoj utrip, delim tvojo željo… Doživi svojo olimpijsko izkušnjo in doseži svojo olimpijsko normo. Pridi in si dokaži da zmoreš!«

Olimpijska izkušnja čaka na vas
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je v olimpijskem letu 2016 izpeljal projekt Moja olimpijska norma, s katerim je želel vzpodbuditi slovenski narod h gibalni aktivnosti in rekreaciji v prostem času. Vsem udeležencem projekta smo omogočili, da so doživeli pravo olimpijsko izkušnjo, za glavno nagrado pa podarili pot v Rio in ogled poletnih olimpijskih iger.

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez kot krovna športna organizacija v Sloveniji je odgovorna za razvoj športa, tako vrhunskega kot tudi športa za vse. Njeno poslanstvo temelji na predpostavki, da je šport pomemben element kakovosti življenja v vseh njegovih oblikah in okoljih. In prav to smo želeli doseči s projektom Moja olimpijska norma, ki smo ga organizirali tudi letos.

.

Strokovnjaki z različnih področjih čakajo na vas ter vas pričakujejo z vprašanji. Vas muči prehrana, morda psihična pripravljenost? Vse to in še več izveste na naših spletnih straneh.
Poleg številnih nagrad vas na dogodkih pričakujejo tudi naši olimpijci, s katerimi se boste lahko pomerili v olimpijskem športnem izzivu. Vas zanima, kakšen način teka imate? Za vas smo pripravili tudi video analizo, s katero boste lahko izboljšali svoj slog teka in telesno pripravljenost. In glavna nagrada? Ogled zimskih olimpijskih iger prihodnje leto v Pjongčangu!

.

Ste pripravljeni na olimpijsko izkušnjo, a ste zamudili vse dogodke? Brez težav, testirate se lahko tudi sami! Kako? Čisto preprosto. Na vaših mobilnih telefonih si prenesite mobilno aplikacijo Team Slovenia (IOS/ Android) in odtecite Cooperjev test z aplikacijo kar sami, nato pa se vidimo 18.junija na finalnem dogodku v Ljubljani.

.
Kaj še čakate? Le hitro, olimpijska izkušnja čaka na vas!